Змінив столичний ресторан на польову кухню

Су-шеф зі столичного ресторану готує їжу для наших захисників
Маючи за плечима строкову службу, Миколу мобілізували до лав ЗСУ ще в перші дні після російського вторгнення до України. Сьогодні хлопець виконуючи військовий обов’язок працює кухарем в одній з військових частин нашого краю. До цього він працював су-шефом в столичному ресторані.
Навіть зі зміною обстановки, нестачею інвентарю, однотипністю продуктів – страви від Миколи завжди дивують, тому що не лише смачні, а й красиві. Готується їжа в польовій кухні, у звичайній кухні виконуються лише деякі процеси.
«Кухар в середині» – саме це відчуття допомагає мені у виборі страв та їх приготуванні. Найбільше люблю готувати страви з м’яса, постійно стараюся здивувати новим асортиментом, цікавою подачею. На кухні мені допомагають співслуживці, тому ми все встигаємо. Хлопці дякують за їжу, часто просять добавки – це для мене найкраща відзнака», – розповідає юнак.

(139)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дякуємо!

Тепер редактори знають.