Запрошують на стажування в Америку

Підприємці Рівненщини можуть постажуватись в Америці
Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT запрошує на бізнес стажування за напрямом «Холодна ланка поставок.
Термін стажування у США: з 14 квітня до 05 травня 2018 року.
Звертаємо увагу! Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до кінця дня 23 лютого 2018 року.
Для участі у Програмі стажування запрошуються:
• Виробники продуктів харчування;
• Сільгосппідприємства;
• 3PL компанії (надання логістичних послуг);
• Хімічні та фармацевтичні підприємства;
• Мережеві ритейл компанії.
Програма буде розглядати аспекти транспортування і зберігання в холодному ланцюгу поставок.
Потенційні учасники програми повинні приймати рішення в питаннях, що стосуються холодного ланцюга постачання своєї компанії.
У програмі будуть приймати участь компанії з України, Молдови, Росії, Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменії, Узбекистану.
Вимоги до кандидатів:
• Технічна підготовка та відповідний досвід роботи у сфері холодного ланцюга постачання;
• Мінімум 3 роки досвіду в управлінській посаді (управлінці середньої та вищої ланки, особи які беруть управлінські рішення в своїй компанії або організації).
• Володіння англійською мовою не є обов’язковою. Професійні перекладачі-синхроністи забезпечать усний переклад програми.
Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.
Стажування фінансується Міністерством торгівлі США:  Програма САБІТ покриває учасникам витрати, пов’язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчання, послуги перекладачів у робочі години; медичне страхування на випадок непередбаченої необхідності і невелику стипендію, що компенсує частину витрат на харчування та інші витрати.
Мета програми – знайомство з американською системою холодного ланцюга поставок.
Приблизна програма стажування: Групове тритижневе стажування почнеться з тижня теоретичних занять, до яких можуть входити семінари з нормативів, законодавства, стандартів, сертифікації, розроблення бізнес планів, міжкультурних комунікацій, перемовин та управління, як для бізнесу, так і для асоціацій. Далі учасники відвідають американські компанії, що працюють в різних сферах холодної ланки поставок та зустрінуться з представниками відповідних галузевих асоціацій.
Документи на конкурс:
Анкета з фотографією заповнена російською і англійською мовами;
Копія першої сторінки закордонного паспорту (з анкетними даними);
Лист рекомендація (російською і англійською мовами).
Лист рекомендація має бути підписаний керівником компанії і повинен мати опис посадових обов’язків кандидата програми на даний час, та згоду на участь у програмі у наведені строки. Якщо кандидат на участь у програмі є директором закладу, до Анкети необхідно додати лист рекомендацію від бізнес-партнерів зі стислим описом спільних проектів.
Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: [email protected]та [email protected] , бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку. Документи у форматі .rar не приймаються.
Більш детальну інформацію про Програму, умови участі, зразок Анкети на участь, Інструкцію з заповнення Анкети можна отримати з Додатка 1.
Копія Анкети (Додаток 1) розміщена на офіційному сайті РГДА, у розділі «РГДА», підрозділ «Документи», пункт 12, за гіперпосиланням:
http://glavrada.org/files/cold-chain-application-2018-ru.doc .
Всі додаткові питання щодо Програми, документів, вимог участі тощо – спрямовувати до координатора програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами:
Email:[email protected]
Тел. + 38 044 521 5222
Мобільний: + 38 063 298 8267
Факс: +38 044 521 5430

(541)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дякуємо!

Тепер редактори знають.