Замість привітань дубенські харчовики дарували подарунки (фото)

Колектив Дубномолоко передав подарунки особливим містянам
Напередодні професійного свята – Дня працівника харчової промисловості голова правління виробничого підприємства ПрАТ «Дубномолоко» Олег Власюк із колегами відвідали своїх давніх знайомих – представників громадського товариства «Доброчин». Для тих жителів міста, які потребують сторонньої допомоги з дитинства, заводчани привезли не тільки засоби гігієни та товари першої необхідності, а й продукцію ТМ «КОМО» (плавлені сири в новому пакуванні).
Голова товариства інвалідів із дитинства «Доброчин» Раїса Васильєва в розмові зауважила, що дуже мало в Дубні керівників підприємств, які без листів-прохань з їхнього боку, проявляють таку турботу про особливих містян та без нагадувань періодично відвідують заклад із благодійними намірами.

Ще одна зустріч заводчан у цю п’ятницю відбулася і в Дубенській спеціальній школі І-ІІ ступенів, де навчаються понад 100 школярів та є дві дошкільних групи діток від 3 до 6 років. Начальник цеху виробництва плавлених сирів Наталія Андрощук, передаючи через заступників директора школи Таїсію Бардачук та Людмилу Стребчук продуктові подарунки дітям, розповіла про технологію виробництва плавленого сиру та запевнила, що продукція ТМ «КОМО» смакуватиме всім, бо виготовлена дубенськими робітниками з любов’ю.

Керівник сирзаводу Олег Власюк запевнив, що, як і ГО «Доброчин», відтепер представники його колективу будуть провідувати дітей цієї спецшколи частіше, а коли закінчиться пандемія чекає старшеньких школяриків та їхніх мам на екскурсію на ПрАТ «Дубномолоко».
Колектив Інформаційного порталу м. Дубно вітає працівників одного з дубенських гігантів харчової промисловості з прийдешнім професійним святом. Здоров’я колективу, якнайбільше покупців вашої продукції та процвітання.

(405)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дякуємо!

Тепер редактори знають.