На Рівненщині зростає виробництва молока, м’яса та джемів
Серед підприємств і дубенські збільшують обсяги виробництва
Як повідомили у департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, харчовики області з початку року значно збільшили виробництво у порівнянні з минулорічним аналогічним періодом.
Так, інтенсивний приріст спостерігається у м’ясо-молочній галузі. Зокрема втричі збільшилося виробництво м’яса, зокрема яловичини, вдвічі – молока, майже на 20 відсотків – масла. 30-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.
Загалом обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар», ПАТ «Рівненська кондитерська фабрика».
Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України, а й експортується до країн Європи.
(29)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію