Харчові продукти повинні бути безпечними
На Дубенщині навчали операторів ринку харчових продуктів
Про це йшлося під час семінару для керівників та фахівців підприємств і організацій, діяльність яких пов’язана з харчовими продуктами.
10 жовтня в Дубенській райдержадміністрації відбувся семінар на тему: «Застосування законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів операторами ринку харчових продуктів, діяльність яких пов’язана із забезпеченням громадського харчування населення».
Відкриваючи семінар, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Ігор Козак розповів про повноваження та принципи роботи Держпродспоживслужби, як компетентного органу з реалізації державної політики у сфері безпечності харчових продуктів.
Представники Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області акцентували увагу присутніх на необхідності дотримання законодавчих вимог по впровадженню системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) для операторів ринку, в т.ч. закладів громадського харчування.
По завершенню заходу всі гості семінару мали нагоду поспілкуватися з лекторами та отримати відповіді на актуальні питання практичного впровадження принципів НАССР та дотримання законодавчих вимог.
За матеріалами: Дубенська РДА
(105)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію