Рятувальники гасили пожежу на Дубенському комбінаті хлібопродуктів

пожежаРятувальники гасили умовну пожежу на території Дубенського комбінату хлібопродуктів та евакуювали працівників

Незабаром для аграріїв розпочнеться найвідповідальніша пора – жнива. Проте, як говориться: «не те хліб, що у полі, а те що у коморі». А тому вкрай важливо завчасно підготувати хлібоприймальні та переробні підприємства до безпечного збереження вирощеного врожаю, унеможливити різноманітні надзвичайні події на виробництві та організувати професійне реагування на можливі загрози.

Саме з цією метою 22 червня на території Дубенського комбінату хлібопродуктів співробітники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели спільно з адміністрацією та персоналом об’єкту тактико-спеціальні навчання.

пожежа_комбінат

Відповідно до тактичного задуму навчань, в одному зі складів агропідприємства сталася пожежа. Персонал об’єкту, повідомивши Службу порятунку про надзвичайну подію, розпочав боротьбу з вогнем та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце пожежі, в апаратах захисту органів дихання провели евакуацію потерпілих працівників підприємства та задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх будівель. Протягом 30 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно капітан служби цивільного захисту Віктор Міщук зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та адміністрації об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі зерносховища. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання виконані в повному обсязі».

пожежа-рятувальники

За матеріалами: ГУ ДСНС України у Рівненській області

(30)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дякуємо!

Тепер редактори знають.